Salade asperge-pastèque

Salade asperge-pastèque

2.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de moutarde douce
    15 g
  • d'huile de colza
    60 g
  • de jus de canneberge
    50 g
  • de vinaigre de vin rouge
    40 g
  • de pastèque sans pépins, 100 g en gros morceaux et le reste en cubes (2 cm)
    400 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • d'eau
    500 g
  • d'asperges blanches épluchées, en morceaux (4-5 cm)
    250 g
  • d'asperges vertes le tier inférieur épluché, en morceaux (4-5 cm)
    250 g
  • laitue iceberg en morceaux
    1
  • de mozzarella émiettée
    125 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 298 kcal / 1244 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...