Casserole d'asperges

Casserole d'asperges

3.9 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • ½ bouquet de persil plat frais les feuilles uniquement
  • 80 g d'emmental en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 700 g de pommes de terre petites, bien lavées
  • 1200 g d'asperges épluchées, possible ½ blanches - ½ vertes
  • 200 g de lait 1,5% m.g.
  • 150 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 3 œufs
  • ¼ c. à café de poivre blanc moulu
  • 2 pincées de noix de muscade moulue

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23 g
Kalorie 1650 kJ / 395 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 7.8 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...