Casserole d'asperges

Casserole d'asperges

4.3 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de persil plat frais les feuilles uniquement
    ½ bouquet
  • d'emmental en morceaux
    80 g
  • d'eau
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de pommes de terre petites, bien lavées
    700 g
  • d'asperges épluchées, possible ½ blanches - ½ vertes
    1200 g
  • de lait 1,5% m.g.
    200 g
  • de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
    150 g
  • oeufs
    3
  • de poivre blanc moulu
    ¼ c. à café
  • de noix de muscade moulue
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 395 kcal / 1650 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...