Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson

Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson

3.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • de cresson lavé et séché
    30 - 40 g
  • de jus de citron
    5 - 10 g
  • de sel fin
    2 c. à café
  • de poivre blanc moulu
    1 c. à café
  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre en morceaux (3-4 cm)
    500 g
  • feuilles de laitue verte
    10 - 12
  • de loup de mer sans tête ni entrailles (voir conseils)
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 471 kcal / 1971 kJ
Białko 32.55 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 38.4 g
Błonnik 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...