Palourdes marinières

Palourdes marinières

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons
    100 g
  • gousses d'ail
    1 - 2
  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • de palourdes fraîches, nettoyées
    1000 g
  • de piment en poudre
    1 pincée
  • de vin blanc
    50 g
  • de bouillon de poisson
    150 g
    150 g d'eau, et 1 c. à café de sel
  • de persil frais uniquement les feuilles
    2 c. à café
  • de panure
    1 c. à café
  • de sel (opcjonalnie)
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 235 kcal / 980 kJ
Białko 15.85 g
Tłuszcz 14.98 g
Węglowodany 9.08 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...