Palourdes marinières
TM5 TM6

Palourdes marinières

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 100 g d'oignons
  • 1 - 2 gousses d'ail
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1000 g de palourdes fraîches, nettoyées
  • 1 pincée de piment en poudre
  • 50 g de vin blanc
  • 150 g de bouillon de poisson
    lub 150 g d'eau et 1 c. à café de sel
  • 2 c. à café de persil frais, uniquement les feuilles
  • 1 c. à café de panure
  • ½ c. à café de sel (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
980 kJ / 235 kcal
Białko
15.85 g
Węglowodany
9.08 g
Tłuszcz
14.98 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy