Palourdes marinières

Palourdes marinières

4.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignons
  • 1 - 2 gousses d'ail
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1000 g de palourdes fraîches, nettoyées
  • 1 pincée piment en poudre
  • 50 g de vin blanc
  • 150 g de bouillon de poisson
    150 g d'eau, et 1 c. à café de sel
  • 2 c. à café de persil frais uniquement les feuilles
  • 1 c. à café de panure
  • ½ c. à café de sel (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15.85 g
Kalorie 980 kJ / 235 kcal
Tłuszcz 14.98 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 9.08 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...