Flan d'asperges enroulé de sole

Flan d'asperges enroulé de sole

3.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de l'eau
    700 g
  • d'asperges vertes
    300 g
  • du beurre pour graisser
  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    20 g
  • échalote
    ½
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • oeuf
    1
  • de maïzena
    15 g
  • de noix de muscade moulue
    1 pincée
  • filets de sole frais
    8
Citronette
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • de jus de citron fraîchement pressé et filtré
    50 g
  • de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 325 kcal / 1360 kJ
Białko 31.8 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...