
Urządzenia i Akcesoria
Flan d'asperges enroulé de sole
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
de l'eau700 g
-
d'asperges vertes300 g
-
du beurre pour graisser
-
de parmesan en morceaux (2-3 cm)20 g
-
échalote½
-
d'huile d'olive extra vierge30 g
-
oeuf1
-
de maïzena15 g
-
de noix de muscade moulue1 pincée
-
filets de sole frais8
Citronette
-
d'huile d'olive extra vierge20 g
-
de jus de citron fraîchement pressé et filtré50 g
-
de sel1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
325 kcal /
1360 kJ
Białko
31.8 g
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Asperge
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks