Urządzenia i Akcesoria
Flan d'asperges enroulé de sole
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
700 g de l'eau
-
300 g d'asperges vertes
-
du beurre pour graisser
-
20 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
-
½ échalote
-
30 g d'huile d'olive extra vierge
-
1 œuf
-
15 g de maïzena
-
1 pincée de noix de muscade moulue
-
8 filets de sole frais
Citronette
-
20 g d'huile d'olive extra vierge
-
50 g jus de citron fraîchement pressé et filtré
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.8 g
Kalorie
1360 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asperge
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sauce béarnaise
20 min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
Brak ocen
Sabayon classique
15 min
Soupe mystère
45 min
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
2 godz. 45 min
Sabayon classique
15 min
Sabayon
15 min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 min
Sauce hollandaise
25 min
Confiture à la fraise
1 godz. 5 min
Sauce béarnaise
15 min
Roulés de dinde au gorgonzola
1 godz.