Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de l'eau
- 300 g d'asperges vertes
- du beurre, pour graisser
- 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- ½ échalote
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 oeuf
- 15 g de maïzena
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 8 filets de sole, frais
Citronette
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé et filtré
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Goulash de boeuf et boulettes de pain
1 Std. 30 Min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Brak ocen
Magret de canard aux fruits de la passion, purée de betterave
45 Min
Terrine d'asperges et de langoustines
10 Std.
Casserole d'asperges
1 Std. 30 Min
Sauce hollandaise
25 Min
Sauce béarnaise
15min
Truite à la sauce hollandaise
50 min
Epinards et oeufs en cocotte
40 Min
Mousse au chocolat glacée
Brak ocen
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
30 Min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40 Min