Flan d'asperges enroulé de sole

Flan d'asperges enroulé de sole

3.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 700 g de l'eau
  • 300 g d'asperges vertes
  • du beurre pour graisser
  • 20 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • ½ échalote
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 œuf
  • 15 g de maïzena
  • 1 pincée de noix de muscade moulue
  • 8 filets de sole frais
Citronette
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 50 g jus de citron fraîchement pressé et filtré
  • 1 pincée de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 31.8 g
Kalorie 1360 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...