Flan d'asperges enroulé de sole
TM6 TM5

Flan d'asperges enroulé de sole

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 700 g de l'eau
  • 300 g d'asperges vertes
  • du beurre, pour graisser
  • 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
  • ½ échalote
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 oeuf
  • 15 g de maïzena
  • 1 pincée de noix de muscade moulue
  • 8 filets de sole, frais

Citronette

  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 50 g de jus de citron, fraîchement pressé et filtré
  • 1 pincée de sel

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1360 kJ / 325 kcal
Białko
31.8 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
19.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy