Urządzenia i Akcesoria
Chinese Chicken Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
chicken tenderloins16 oz
-
sesame oil2 tsp
-
soy sauce2 oz
-
sesame oil2 oz
-
vegetable oil4 oz
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled1 inch
-
rice wine vinegar3 oz
-
Thai chili sauce1 tsp
-
honey2 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water35 oz
-
cabbage coleslaw blend28 oz
-
green onions chopped5
-
red bell pepper julienned (approx. 4 oz)1
-
2 oz peanuts, choppedsliced almonds2 oz
-
1 can mandarin orange segments, drainedfresh mandarin oranges (e.g. Cuties®), broken into segments2
-
2 oz fried wonton stripschow mein noodles2 oz
-
black sesame seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
3535 kJ /
845 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Chicken Pad Thai
45 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Fish Tacos
45 min
Chopped Asian Salad
20 min
Hoisin Pork Bowl
45 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Cantina Salsa
5 min