Urządzenia i Akcesoria
Chinese Chicken Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
chicken tenderloins16 oz
-
sesame oil2 tsp
-
soy sauce2 oz
-
sesame oil2 oz
-
vegetable oil4 oz
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled1 inch
-
rice wine vinegar3 oz
-
Thai chili sauce1 tsp
-
honey2 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water35 oz
-
cabbage coleslaw blend28 oz
-
green onions chopped5
-
red bell pepper julienned (approx. 4 oz)1
-
2 oz peanuts, choppedsliced almonds2 oz
-
1 can mandarin orange segments, drainedfresh mandarin oranges (e.g. Cuties®), broken into segments2
-
2 oz fried wonton stripschow mein noodles2 oz
-
black sesame seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
3535 kJ /
845 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Mole Chicken Enchiladas
1 godz.
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Korean Beef Bowl
1 godz.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 godz. 50 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Chopped Asian Salad
20 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.