
Urządzenia i Akcesoria
Cake aux pêches caramélisées
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 parts
Składniki
-
de beurre demi-sel30 g
-
pêches jaunes pelées et coupées en quartiers4
-
de cassonade100 g
-
œufs3
-
de sucre de canne blond130 g
-
de yaourt nature125 g
-
de farine de blé250 g
-
de levure chimique½ sachet
-
d'huile d'olive70 g
-
de sel1 pincée
-
de marjolaine fraîche équeutés4 brins
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
315 kcal /
1322 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°11
67 Przepisów
Francja
Francja