Cake aux pêches caramélisées

Cake aux pêches caramélisées

3.8 17 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 parts

Składniki

  • de beurre demi-sel
    30 g
  • pêches jaunes pelées et coupées en quartiers
    4
  • de cassonade
    100 g
  • œufs
    3
  • de sucre de canne blond
    130 g
  • de yaourt nature
    125 g
  • de farine de blé
    250 g
  • de levure chimique
    ½ sachet
  • d'huile d'olive
    70 g
  • de sel
    1 pincée
  • de marjolaine fraîche équeutés
    4 brins

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 315 kcal / 1322 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...