Cake aux pêches caramélisées

Cake aux pêches caramélisées

3.8 17 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 parts

Składniki

  • 30 g de beurre demi-sel
  • 4 pêches jaunes pelées et coupées en quartiers
  • 100 g de cassonade
  • 3 œufs
  • 130 g de sucre de canne blond
  • 125 g de yaourt nature
  • 250 g de farine de blé
  • ½ sachet de levure chimique
  • 70 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de sel
  • 4 brins de marjolaine fraîche équeutés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 5 g
Kalorie 1322 kJ / 315 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...