Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan
- 15 g de roquette
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 600 g d'eau
- 5 pincées de sel
- 15 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 161.1 kJ / 38.3 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 106.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sablés au parmesan et au sésame
25min
Biscuits citron-pavot
25min
Crumpets et saumon fumé tiède
1 Std. 20 Min
Navettes salées au thym
35min
Sablés parmesan, olives et romarin
1h
Crackers à la farine de lentilles vertes
1h 10min
Feuilletés à la poire et au gorgonzola
1 Std. 15 Min
Pain nordique
1h
Fougasse aux olives
2 Std. 50 Min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 godz. 45 min
Chips aux graines et rillettes de thon au citron vert
45 min