Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de myrtilles
- 100 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 250 g de mascarpone
- 70 - 80 g de meringues
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1373 kJ / 326 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 53 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6 Std. 30 Min
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 Min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30 min
Semifrio pêche-abricot
3 godz. 35 min
Crèmes aux framboises
4 Std. 25 Min
Carré aux fraises
13 Std. 15 Min
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15h
Crème au chocolat, gelée de café
2h 25 min
Baba aux agrumes
8 Std. 45 Min
Mousse de fraise
4h 15 min