Jam-filled sweet potato doughnuts
TM6 TM5

Jam-filled sweet potato doughnuts

3.8 (6 ocen)

Składniki

  • 300 g jam (see Tips)
  • 500 g filtered water
  • 200 g sweet potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 200 g plant-based milk of choice
  • 50 g coconut oil, plus extra for greasing
  • 1 tsp vanilla sugar (see Tips)
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 480 g plain flour, plus extra for dusting
  • 2 tbsp vodka
  • ¼ tsp sea salt
  • extra virgin olive oil, for deep frying
  • sugar of choice (milled), for dusting (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
976.7 kJ / 232.5 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
43.4 g
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy