Urządzenia i Akcesoria
Jam-filled sweet potato doughnuts
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
14 portions
Składniki
-
jam (see Tips)300 g
-
filtered water500 g
-
sweet potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
plant-based milk of choice200 g
-
coconut oil plus extra for greasing50 g
-
vanilla sugar (see Tips)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting480 g
-
vodka2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for deep frying
-
sugar of choice (milled), for dusting (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
976.7 kJ /
232.5 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
43.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Freckles
1 godz.
Banana sesame cake
4 godz. 20 min
Moroccan doughnuts
2 godz. 10 min
Tofu chocolate ice cream
6 godz. 10 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 godz.
Chocolate spelt biscuits
5 godz. 10 min
Baked pumpkin doughnuts
1 godz. 20 min
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.
Banana tofu ice cream
10 min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 min
Chocolate energy bars
1 godz.