Urządzenia i Akcesoria
Jam-filled sweet potato doughnuts
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
14 portions
Składniki
-
jam (see Tips)300 g
-
filtered water500 g
-
sweet potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
plant-based milk of choice200 g
-
coconut oil plus extra for greasing50 g
-
vanilla sugar (see Tips)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting480 g
-
vodka2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for deep frying
-
sugar of choice (milled), for dusting (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
976.7 kJ /
232.5 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
43.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Spelt bread rolls
1 Std. 45 Min
No-bake coffee cake
7 Std. 30 Min
Stewed prunes
55 Min
Fig and walnut bread
3 Std. 20 Min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Black forest pudding
1 Std. 15 Min
Nut paste
10 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
45 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Blueberry crumble slice
1 Std. 15 Min