Urządzenia i Akcesoria
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
750 g
Składniki
-
jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed10
-
white vinegar200 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
fresh bay leaf1
-
sea salt3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sugar3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
5661.7 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
523.2 kJ /
125.1 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise
15 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Steamed chocolate flan cake
2 godz. 40 min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Barley malt powder
97 godz. 40 min
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Rose Harissa
20 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.