Urządzenia i Akcesoria
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
750 g
Składniki
-
jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed10
-
white vinegar200 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
fresh bay leaf1
-
sea salt3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sugar3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
5661.7 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
523.2 kJ /
125.1 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Chunky guacamole
10 min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Fresh jalapeño dip
5 min
Pastrami
22 godz. 30 min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min
Tomato passata
1 godz. 40 min