Urządzenia i Akcesoria
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
750 g
Składniki
-
jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed10
-
white vinegar200 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
fresh bay leaf1
-
sea salt3 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sugar3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 750 g
Sód
5661.7 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
523.2 kJ /
125.1 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macarons with Pistachio Ganache
Nessuna valutazione
Walnut and coffee cream muffin
55min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Cheat's Sriracha Sauce
168h 30min
Milo® mousse
1h 5min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Café de Paris butter
25min
Peanut brittle
1h 30min
Rueben sandwich sauce
5min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Tomato passata
1h 40min