Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)

Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
750 g

Składniki

  • jalapeño chillies (approx.250 g), stems removed
    10
  • white vinegar
    200 g
  • water
    200 g
  • garlic clove
    1
  • fresh bay leaf
    1
  • sea salt
    3 tsp
  • black peppercorns
    1 tsp
  • sugar
    3 tsp

Wartości odżywcze na 750 g

Kalorie 125.1 kcal / 523.2 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 0.7 g
Węglowodany 21.4 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 5661.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...