Mocha ice cream cake with Champagne snaps
TM6 TM5 TM31

Mocha ice cream cake with Champagne snaps

4.8 ( 23 oceny )

Składniki

Coffee almond base

  • 80 g raw sugar
  • 400 g pouring (whipping) cream (see Tips)
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 egg white
  • 1 tbsp instant granulated coffee
  • 1 pinch salt
  • 60 g slivered almonds lightly toasted

Coffee chocolate top

  • 100 g raw sugar
  • 300 g pouring (whipping) cream (see Tips)
  • 200 g dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
  • 1 egg yolk
  • 2 eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 tbsp brewed espresso coffee

Champagne snaps

  • butter for greasing
  • 40 g flaked almonds
  • 130 g raw sugar
  • 100 g champagne (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
476.1 kcal / 1992 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
34.1 g
Węglowodany
37.1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Sód
64.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy