Urządzenia i Akcesoria
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 9 godz. 40 min
12 slices
Składniki
Coffee almond base
-
raw sugar80 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg white1
-
instant granulated coffee1 tbsp
-
salt1 pinch
-
slivered almonds lightly toasted60 g
Coffee chocolate top
-
raw sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
egg yolk1
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
brewed espresso coffee2 tbsp
Champagne snaps
-
butter for greasing
-
flaked almonds40 g
-
raw sugar130 g
-
champagne (see Tips)100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
64.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
1992 kJ /
476.1 kcal
Tłuszcz
34.1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
37.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 godz.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Salted caramel and chocolate cake
1 godz. 45 min
Royal icing (sugar glaze)
5 min
Orange Buttermilk Chess Pie
4 godz. 15 min
Pecan pie cheesecake cups
35 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Beetroot and avocado eggs
88 godz.
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min