Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g pouring (whipping) cream
- 250 g caster sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 90 g salted butter, cut into pieces
- 230 g white chocolate, cut into pieces
- 50 g vinegar
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 13938.2 kJ / 3331.3 kcal
- Białko
- 16.9 g
- Węglowodany
- 404.8 g
- Tłuszcz
- 191.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 118.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 878 mg
Alternatywne przepisy
Quiche Lorraine
45 min
Caramel peach brioche
2h 15min
Ham and cheese cruffins
3h
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Boston Bun
2h 45min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min