
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 120 g pouring (whipping) cream
- 230 g white chocolate cut into pieces
- 90 g salted butter cut into pieces
- 50 g vinegar
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 3331.3 kcal / 13938.2 kJ
- Białko
- 16.9 g
- Tłuszcz
- 191.2 g
- Węglowodany
- 404.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 118.5 g
- Sód
- 878 mg