Magnolia Kitchen caramel ganache
TM6

Magnolia Kitchen caramel ganache

4.9 (48 ocen)

Składniki

  • 120 g pouring (whipping) cream
  • 250 g caster sugar
  • 20 g glucose syrup
  • 1070 g water
  • 90 g salted butter, cut into pieces
  • 230 g white chocolate, cut into pieces
  • 50 g vinegar

Wartości odżywcze
na 600 g
Kalorie
13938.2 kJ / 3331.3 kcal
Białko
16.9 g
Węglowodany
404.8 g
Tłuszcz
191.2 g
Tłuszcz nasycony
118.5 g
Błonnik
0.5 g
Sód
878 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy