Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g pouring (whipping) cream
- 250 g caster sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 90 g salted butter, cut into pieces
- 230 g white chocolate, cut into pieces
- 50 g vinegar
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 13938.2 kJ / 3331.3 kcal
- Białko
- 16.9 g
- Węglowodany
- 404.8 g
- Tłuszcz
- 191.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 118.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 878 mg
Alternatywne przepisy
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min
Lolly cake
4h 5 min
Espresso caramel sauce
45min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 godz. 35 min
Almond toffees
1 Std. 45 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Magnolia Kitchen brownies
1h 10min
Ginger fluff
50min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min