Urządzenia i Akcesoria
Triple chocolate layer cake
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Chocolate cake layer
-
eggs separated2
-
caster sugar60 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rice flour (see Tips)40 g
-
arrowroot flour20 g
-
cocoa powder20 g
-
salt1 pinch
Dark and milk chocolate layers
-
milk chocolate broken into pieces (see Tips)150 g
-
dark chocolate broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
salted butter80 g
-
pouring (whipping) cream100 g
White chocolate layer
-
water3 tbsp
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
white chocolate broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)100 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
cocoa powder for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
132.9 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
2107.2 kJ /
501.7 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4 godz. 30 min
Black forest cake
5 godz.
Raspberry cloud
12 godz. 5 min
Chocolate custard mille feuille
8 godz. 15 min
Yoyo slice
2 godz. 30 min
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6 godz. 30 min
Chocolate volcanos
55 min
Cheesecakes in jars
4 godz.
Chocolate fondant cake
40 min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 godz. 5 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Hazelnut chocolate brioche
2 godz.