
Urządzenia i Akcesoria
Triple chocolate layer cake
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Chocolate cake layer
-
eggs separated2
-
caster sugar60 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rice flour (see Tips)40 g
-
arrowroot flour20 g
-
cocoa powder20 g
-
salt1 pinch
Dark and milk chocolate layers
-
milk chocolate broken into pieces (see Tips)150 g
-
dark chocolate broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
salted butter80 g
-
pouring (whipping) cream100 g
White chocolate layer
-
water3 tbsp
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
white chocolate broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)100 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
cocoa powder for dusting
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
501.7 kcal /
2107.2 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
39.8 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
132.9 mg