Wersje kompatybilne
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Brioche
- 170 g salted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 240 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 eggs
- 50 g caster sugar
- 2 - 4 tsp sea salt, to taste
- 560 g baker's flour
Almond filling
- 100 g blanched almonds
- 100 g salted butter, softened and cut into pieces
- 1 tbsp ground cinnamon
- 200 g brown sugar
Assembly
- salted butter, to grease
- 150 g macadamia nuts, roughly chopped
- 150 g white chocolate buttons
- baker's flour, to dust
- icing sugar, to dust
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4224.5 kJ / 1005.8 kcal
- Białko
- 17.6 g
- Węglowodany
- 95.7 g
- Tłuszcz
- 62.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.2 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 1468.6 mg
Alternatywne przepisy
Ginger fluff
50 min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3h 25min
Brioche hot cross buns
2h 30 min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10 min
Magnolia Kitchen brownies
1h 10 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40 min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Brioche burger buns
2 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15 min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28sa 15 dk