Urządzenia i Akcesoria
Nut butter dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
120 g
Składniki
-
nut butter (see Variation)50 g
-
tamari (see Tips)20 g
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
grapeseed oil50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 120 g
Sód
1295 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
3204.9 kJ /
766 kcal
Tłuszcz
77.8 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Japanese ramen noodles
1 godz.
Pistachio Butter
15 min
Stir Fried Potato Shreds
Brak ocen
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 30 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Vegan Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Peanut butter banana ice cream
10 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min
Black Tahini
20 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min