Foie gras aux figues et à l'armagnac

Foie gras aux figues et à l'armagnac

4.7 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
4 portions

Składniki

La veille
  • foie gras de canard cru dénervé (500 g env.)
    1
  • de quatre-épices moulu
    ½ c. à café
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    1 pincée
  • de sel
    2 c. à café
  • du poivre moulu
  • d'armagnac
    10 g
  • figues sèches coupées en petits dés
    6
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 665 kcal / 2782 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 64 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...