
Urządzenia i Akcesoria
Pain à la farine de châtaigne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 parts
Składniki
-
d'eau160 g
-
de levure boulangère fraîche8 g
-
de cassonade5 g
-
de farine de blé T 55, et 20 g pour le plan de travail250 g
-
de farine de châtaigne (en magasin bio), et 20 g pour fariner le pain125 g
-
de sel1 c. à café
-
de beurre mou10 g
-
d'œuf légèrement battu (environ ½ œuf)25 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
273 kcal /
1145 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja