Pain à la farine de châtaigne

Pain à la farine de châtaigne

3.0 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 parts

Składniki

  • 160 g d'eau
  • 8 g de levure boulangère fraîche
  • 5 g de cassonade
  • 250 g de farine de blé T 55, et 20 g pour le plan de travail
  • 125 g de farine de châtaigne (en magasin bio), et 20 g pour fariner le pain
  • 1 c. à café de sel
  • 10 g de beurre mou
  • 25 g d'œuf légèrement battu (environ ½ œuf)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 7 g
Kalorie 1145 kJ / 273 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...