Pain à la farine de châtaigne

Pain à la farine de châtaigne

3.0 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 parts

Składniki

  • d'eau
    160 g
  • de levure boulangère fraîche
    8 g
  • de cassonade
    5 g
  • de farine de blé T 55, et 20 g pour le plan de travail
    250 g
  • de farine de châtaigne (en magasin bio), et 20 g pour fariner le pain
    125 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de beurre mou
    10 g
  • d'œuf légèrement battu (environ ½ œuf)
    25 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 273 kcal / 1145 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...