Crème glacée sans gluten et coulis de cerises
TM6 TM5 TM31

Crème glacée sans gluten et coulis de cerises

5.0 (2 oceny)

Składniki

La crème glacée

  • 2 jaunes d'œufs
  • 80 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème de soja
  • 200 g de lait d'amande
  • 1 c. à café d'extrait naturel d'amande amère

Le coulis de cerises

  • 300 g de cerises, charnues et goûteuses, coupées en deux et dénoyautées
  • 50 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café d'extrait naturel d'amande amère

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1568 kJ / 374 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
50 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy