Panisses marseillaises

Panisses marseillaises

3.6 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions

Składniki

  • 150 g de farine de pois chiche
  • 1 gousse d'ail coupée en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café d'origan déshydraté
    1 c. à café de thym déshydraté, oun d'herbes de Provence
  • 1 c. à café de sel
  • du poivre moulu
  • huile d'olive pour le plat et la cuisson

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 900 kJ / 215 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...