Panisses marseillaises

Panisses marseillaises

3.6 33 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions

Składniki

  • de farine de pois chiche
    150 g
  • gousse d'ail coupée en morceaux
    1
  • d'eau
    500 g
  • d'origan déshydraté
    1 c. à café
    1 c. à café de thym déshydraté, oun d'herbes de Provence
  • de sel
    1 c. à café
  • du poivre moulu
  • huile d'olive pour le plat et la cuisson

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 215 kcal / 900 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...