Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de sucre
- 2 c. à café de thym, séché
- 1100 g d'eau
- 20 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 40 - 50 g de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (telles que sauge, menthe, thym, plantain) effeuillées ; ciseler les tiges fines
- 25 g de sirop de glucose
- ¼ c. à café de colorant alimentaire (tout type), vert (voir conseil) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 86 kJ / 20 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia sucrée aux noisettes
1h 45min
Champignons fermentés
6h 30min
Gelato au chocolat et au piment avec sirop de bourbon
16h 25min
Œufs de couleur verte
55 min
Salade de pâtes aux fonds d'artichaut
50min
Pêches vapeur
20 Min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 godz. 5 min
Charlotte au pain de mie
2 Std. 30 Min
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3 Std. 10 Min
Tempeh
48h
Sucre pralines roses
5 Min
Alfajores à la coco et au caramel
1 Std. 15 Min