
Urządzenia i Akcesoria
Sucres aux herbes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
60 morceaux
Składniki
-
de sucre280 g
-
de thym, séché2 c. à café
-
d'eau1100 g
-
de jus de citron, fraîchement pressé20 g
-
de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (telles que sauge, menthe, thym, plantain) effeuillées ; ciseler les tiges fines40 - 50 g
-
de sirop de glucose25 g
-
de colorant alimentaire (tout type) (opcjonalnie) vert (voir conseil)¼ c. à café
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Kalorie
20 kcal /
86 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Remèdes de grand-mère
12 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria