Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 15 g de pelures d'oignons, rouges
- l'eau, à remplir jusqu'à la marque 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de pommes de terre
1 godz. 5 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Sorbet framboise et citron vert
10 min
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Œufs colorés en jaune
55 Min
Œufs colorés en bleu clair
55 Min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 menit
Crème fraîche
12 godz. 5 min
Cuisson des œufs
20 min
Panure
5 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 Min