![Œufs colorés en orange Œufs colorés en orange](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c45b43d3-5867-4e4c-b772-5ac94f015ed1/Derivates/44f2f42e-cb56-473c-9a18-d70449374061.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 15 g de pelures d'oignons, rouges
- l'eau, à remplir jusqu'à la marque 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frappé fraise-chocolat
10min
Crêpes à la viande hachée
1 godz. 10 min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 min
Œufs colorés en jaune
55 min
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1h
Sauce au curry
5min
Gratin de courgettes
1 godz. 10 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Truites accompagnées de riz aux légumes
45 min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 min
Sauce bolognaise
3h 15min