Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Riz au lait
- 1000 g de lait
- 50 g de sucre
- 1 pincée de sel
- 220 g de riz, blanc, rond (pour dessert)
Coulis de fruits rouges et finition
-
200
g de baies fraîches variées
lub 200 g de fruits rouges, variés, surgelés, décongelés - 50 g de sucre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1009 kJ / 241 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté orange-courge
35 Min
Compote de pommes
20 Min
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Brak ocen
Crème pâtissière
15 Min
Riz au lait
1 Std.
Confiture de fraises
1h 5min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Dinde croustillante et boulettes de viande aux lentilles
40 Min
Compote de poires au safran
Brak ocen
Mousse aux myrtilles
10 Min
Velouté de tomates et de courges
25 Min
Flans de semoule
1 Std. 15 Min