Tagliatelle fraîches aux cèpes

Tagliatelle fraîches aux cèpes

3.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Les pâtes
  • de farine et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • œufs
    3
  • d'huile d'olive extra vierge
    1 c. à soupe
  • de sel
    1 c. à café
La sauce aux champignons
  • de persil frais feuilles lavées et séchées
    2 brins
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • de cèpes frais coupés en tranches
    150 - 200 g
    50 g de cèpes déshydratés, réhydratés pendant 20 min et essorés
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • d'eau
    1200 g
  • de poivre noir, moulu
    1 - 2 pincée(s)

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 558 kcal / 2337 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 76 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...