Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho feta e cetrioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
2 cetrioli lavati, senza semi e a pezzi
-
2 spicchi di aglio
-
2 cucchiai di menta fresca le foglioline
-
1 yogurt greco
-
1 cucchiaino di olio di oliva
-
1 cucchiaino di aceto di vino rosso1 cucchiaino di aceto di Sherry
-
3 gocce di Tabasco
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe di Sichuan
-
4 cucchiaini di erba cipollina fresca a pezzi
-
120 g di Feta sbriciolata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.5 g
Kalorie
649 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gazpacho
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Tzatziki
20 min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1 godz.
Gazpacho di carote
10 min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 min
Gazpacho mango e avocado
10 min
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Borscht
25 min
Gazpacho
15 min