芋頭栗子雞

芋頭栗子雞

3.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 切段
    15 克
  • 新鮮香菇 (約20克),切塊
    3 朵
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    500 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 200 克
  • 芋頭 去皮,切塊(4公分)
    350 克
  • 去皮熟栗子
    100 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 351 kcal / 1472 kJ
Białko 26.174 g
Tłuszcz 14.98 g
Węglowodany 26.273 g
Błonnik 2.244 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...