Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 15 克 蔥, 切段
- 3 朵 新鮮香菇 (約20克),切塊
- 500 克 帶皮雞腿肉, 切塊(約3公分)
- 2 大匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- 200 克 水
- 350 克 芋頭 去皮,切塊(4公分)
- 100 克 去皮熟栗子
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1472 kJ / 351 kcal
- Białko
- 26.174 g
- Węglowodany
- 26.273 g
- Tłuszcz
- 14.98 g
- Błonnik
- 2.244 g