
Urządzenia i Akcesoria
芋頭栗子雞
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
蔥 切段15 克
-
新鮮香菇 (約20克),切塊3 朵
-
帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)500 克
-
醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
水200 克
-
芋頭 去皮,切塊(4公分)350 克
-
去皮熟栗子100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
351 kcal /
1472 kJ
Białko
26.174 g
Tłuszcz
14.98 g
Węglowodany
26.273 g
Błonnik
2.244 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan