燕麥牛奶燉花生

燕麥牛奶燉花生

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 人份

Składniki

  • 牛奶
    1200 克
  • 生花生仁 ,先浸泡6小時後瀝乾
    100 克
  • 即溶燕麥
    50 克
  • 新鮮白木耳 ,略撕成小塊
    60 克
  • 冰糖 ,依照個人喜好添加
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 425 kcal / 1776.4 kJ
Białko 17.8 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 41.8 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...