Vermicelli di scammaro

Vermicelli di scammaro

4.7 77 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 15 g di acciughe sott'olio sgocciolate
  • 20 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
  • 20 g di olive denocciolate preferibilmente di Gaeta
  • 10 g di capperi sotto sale sciacquati
  • 10 g di pinoli sgusciati
  • 200 g di pasta secca tipo vermicelli
  • 20 g di pangrattato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1436.5 mg
Białko 24.3 g
Kalorie 3602.4 kJ / 861 kcal
Tłuszcz 44.6 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 91.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...