
Urządzenia i Akcesoria
Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
spicchio di aglio1
-
peperoncino secco piccante1
-
di menta fresca lavate5 foglie
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di melanzane violette rotonde a dadini (1 cm circa)350 g
-
di sale preferibilmente integrale + q.b.2 ½ cucchiaini
-
di acqua1200 g
-
di pasta secca tipo caserecce320 g
-
di semi misti60 g
-
di uvetta ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata.20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
503 kcal /
2104 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
65 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegan
60 Przepisów
Włochy
Włochy