Cake au chou-fleur

Cake au chou-fleur

4.1 33 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • 50 g de cerneaux de noix
  • 50 g de noisettes
  • 20 g de graines de lin
  • 20 g de graines de pavot
  • 400 g d'eau
  • 2 pincées de sel et 1/2 c. à café
  • 500 g de chou-fleur détaillé en bouquets
  • 50 g de beurre demi-sel et un peu pour le moule
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 3 œufs
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 140 g de lait
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9.5 g
Kalorie 1157 kJ / 274 kcal
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 18.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...