Cake au chou-fleur

Cake au chou-fleur

4.1 32 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • de cerneaux de noix
    50 g
  • de noisettes
    50 g
  • de graines de lin
    20 g
  • de graines de pavot
    20 g
  • d'eau
    400 g
  • de sel et 1/2 c. à café
    2 pincées
  • de chou-fleur détaillé en bouquets
    500 g
  • de beurre demi-sel et un peu pour le moule
    50 g
  • de farine de blé et un peu pour le moule
    150 g
  • œufs
    3
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de lait
    140 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 274 kcal / 1157 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 18.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...