Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 kerstomaten (Ø 3 cm)
- 80 g lucht gedroogd gezouten ham, in sneetjes (bv. Prosciutto)
- 120 g verse geitenkaas
- 120 g ricotta
- ¼ tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 78 kJ / 19 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Mousse van ham
10 dk
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Peergelei
Brak ocen
Courgetteomelet
40 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1hod.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1hod.
Taartje zonder koken met zalm en dille
1hod. 15min
Citroensorbet met schuimwijn
10 dk
Bessenmousse
4sa 50 dk