Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 kerstomaten (Ø 3 cm)
- 80 g lucht gedroogd gezouten ham, in sneetjes (bv. Prosciutto)
- 120 g verse geitenkaas
- 120 g ricotta
- ¼ tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 78 kJ / 19 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Ananaspakketjes
1 Std.
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Aardbeienmojito
10 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Mango mojito
15 Min
Lasagnerolletjes
Brak ocen
Forelmousse
5 Min