Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di funghi freschi misti, a pezzi
- 40 g di gherigli di noci
- 50 g di maionese
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 - 2 cucchiai di panna acida
- 1 - 2 rametti di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 209 kJ / 50 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
1h 30min
Filtro d'amore
15min
Croissant integrale con mousse al salmone
5h 30min
Paté ai due salmoni
1h
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30min
Mousse al pistacchio
1h 30min
Crema spalmabile di funghi
35min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Paté di funghi
1h 30min