Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
TM6

Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)

4.4 (61 ocen)

Składniki

Pipi (peperoni)

  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di peperoni, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)

Patati (patate)

  • 500 g di acqua
  • 400 g di patate, pelate e a dadini
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
687.3 kJ / 164.3 kcal
Białko
3.1 g
Węglowodany
22.3 g
Tłuszcz
7.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
3.6 g
Sód
205.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy