Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)

Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)

4.4 112 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Pipi (peperoni)
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di peperoni puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
    400 g
Patati (patate)
  • di acqua
    500 g
  • di patate pelate e a dadini
    400 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 164.3 kcal / 687.3 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 22.3 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 205.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...