Urządzenia i Akcesoria
Knapperige granola
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
50 porties
Składniki
-
havervlokken600 g
-
gedroogde, geraspte kokosnoot60 g
-
tarwekiemen100 g
-
zonnebloempitten gepeld60 g
-
sezamzaadjes70 g
-
pompoenpitten gepeld30 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, pecanoten, walnoten, cashewnoten, pistachenoten, amandelnoten, pindanoten) (zie tips)200 g
-
lijnzaad70 g
-
rozijnen250 g
-
speltvlokken180 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
honing100 g
-
210 g zonnebloemoliekokosolie210 g
-
volle melk60 g
-
gerstemoutstroop (zie tips)100 g
-
fijn zout1 tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4.1 g
Kalorie
697 kJ /
167 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Griekse salade met gestoomde kip
Brak ocen
Aardappelgratin
1 godz. 10 min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 godz. 45 min
Vers pastadeeg
1 godz.
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 godz. 35 min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2 godz. 10 min
Zachte graanrepen
1 godz.
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Zalmburgers
25 min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2 godz. 30 min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min