Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de almendra cruda sin piel
- 25 g de pasas sin semillas
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz negro (venere)
- 200 g de fresas en trozos de 2 cm
- 80 g de queso feta desmenuzado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1764 kJ / 421 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 587 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de quinoa con espinacas, calabaza asada y granada
1h
Ensalada templada de quinoa con batatas asadas y granada
30 min
Cuscús con albaricoques, avellanas y queso feta con verduras
1h 15 min
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15min
Ensalada de pera y beicon con aliño de mostaza
20min
Ensalada de arroz con sandía y mozzarella
45 min
Ensalada de quinoa y judías blancas con vinagreta de cúrcuma
30 min
Ensalada de arroz con pepino, plátano y pasas (Chad)
30 min
Ensalada de cuscús con dátiles y almendras
15min
Farfalle con gorgonzola y pera
25 min
Tartar de aguacate y tomates secos con mousse de atún
30 min
Tomates con burrata y vinagreta de pipas y chía
15min