Crumble de batatas con beicon

Crumble de batatas con beicon

4.3 47 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 raciones

Składniki

  • 750 g de agua
  • 750 - 1000 g de batatas con piel bien lavadas
  • 70 g de mantequilla (y un poco más para engrasar)
  • 200 g de beicon en lonchas en tiras pequeñas
  • 300 g de cebolla en cuartos
  • 2 pellizco de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de nata líquida
  • 2 huevos
  • 50 g de harina
  • 50 g de almendras crudas sin piel
  • 40 g de copos de avena

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 937.7 mg
Białko 18.3 g
Kalorie 2324 kJ / 556 kcal
Tłuszcz 32.5 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 14.4 g
Węglowodany 47.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...