Tatín de endibias, camembert y jamón

Tatín de endibias, camembert y jamón

4.2 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 raciones

Składniki

  • naranja
    1
  • de azúcar moreno
    20 g
  • de cebolla roja en gajos de 2 cm
    280 g
  • de mantequilla (y algo más para el molde)
    20 g
  • de aceite de oliva
    10 g
  • de endibias en cuartos longitudinales
    500 g
  • de sal
    2 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de queso camembert en trozos
    100 g
  • de miel
    1 cucharada
  • lámina de masa de hojaldre redonda
    1
  • de jamón serrano en lonchas finas
    50 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 249 kcal / 1043 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 16.2 g
Węglowodany 18.7 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 549.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...