Urządzenia i Akcesoria
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra melted to grease60 g
-
plain flour plus extra to dust60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
onion¼
-
whole cloves3
-
milk450 g
-
paprika1 pinch
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
soft goat's cheese (see Tips)100 g
-
eggs separated5
-
cream of tartar1 pinch
-
boiling water to cook
-
soft goat's cheese to top50 g
-
shaved Parmesan cheese to top
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
316.3 mg
Białko
16 g
Kalorie
1173.2 kJ /
280.4 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gougères
55 Min
Pear twists on chocolate custard
Keine Bewertungen
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.
Beetroot and horseradish relish
50 Min
JJ's curry powder
30 Min
Whipped Feta
35 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Irish soda bread
45 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 Std. 10 Min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 Std. 50 Min