Urządzenia i Akcesoria
Baked beans
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
1 tsp sweet paprika powdersmoked paprika powder1 tsp
-
molasses40 g
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tbsp
-
mustard1 tsp
-
chopped tomatoes, canned800 g
-
canned borlotti beans drained (weight after draining)550 g
-
fine salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.1 g
Kalorie
898 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 godz. 10 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Arabian chicken with couscous
45 min
Indian vegetable curry
50 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Boston Baked Beans
20 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Lentil bolognese
30 min