Urządzenia i Akcesoria
Baked beans
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
1 tsp sweet paprika powdersmoked paprika powder1 tsp
-
molasses40 g
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tbsp
-
mustard1 tsp
-
chopped tomatoes, canned800 g
-
canned borlotti beans drained (weight after draining)550 g
-
fine salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.1 g
Kalorie
898 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.
Kale mash
30 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Leftover Curry
1 godz. 10 min
Rye Flatbreads
2 godz. 10 min
Sesame Bars
1 godz. 15 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Lentil loaf
1 godz. 55 min
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min