Riso venere asparagi e frutti di mare con spiedini di merluzzo e zucchine

Riso venere asparagi e frutti di mare con spiedini di merluzzo e zucchine

4.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di asparagi puliti
  • 200 g di zucchine a rondelle (1 cm)
  • 12 gamberoni giganti crudi, sgusciati ed eviscerati
  • 200 g di filetti di merluzzo a pezzi (circa 3 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 700 g di acqua
  • 320 g di riso nero Venere
  • 700 g di cozze pulite
  • 20 g di cipolla rossa
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di calamari freschi puliti e ad anelli
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 49.8 g
Kalorie 2435 kJ / 582 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 8 g
Węglowodany 64.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...