Confettura di uva

Confettura di uva

3.5 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 vasetti

Składniki

  • 500 g di uva nera a metà e denocciolati
  • 30 g di succo di limone spremuto fresco
  • 250 g di zucchero
  • ½ bustina di gelificante 2:1 a base pectina (15 g circa)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 0 g
Kalorie 159 kJ / 38 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...