Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di panna (30-40% di grassi), molto fredda
- 2 cucchiai di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2690 kJ / 651 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2 godz. 15 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Panna montata al frutto della passione
5min
Dolce al latte
5 Std.
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Pan di Spagna
1h
Panna montata
10 min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4h 30min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Torta crema e cioccolato
1h 35 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min