Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di panna (30-40% di grassi), molto fredda
- 2 cucchiai di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2690 kJ / 651 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchero a velo
5 min
Tiramisù (per 1 persona)
1h 30min
Pan di Spagna
1 godz.
Trito di cipolle
5 min
Panna montata
10min
Panna montata al frutto della passione
5 min
Cappuccino di castagne
1 godz.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 godz.
Panna lime e nocciole
5 min
Cheescake al caco mela
8h
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min