
Urządzenia i Akcesoria
Abricots pochés, crumble aux pignons de pin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 parts
Składniki
-
d'eau200 g
-
de sucre en poudre50 g
-
de miel1 c. à café
-
abricots frais coupés en deux10
-
de pignons de pin100 g
-
de sucre roux150 g
-
de farine de blé150 g
-
de beurre mou, coupé en morceaux100 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
501.7 kcal /
2097.7 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
59.2 g
Błonnik
18 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
10.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja