
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de miel
- 10 abricots frais coupés en deux
- 100 g de pignons de pin
- 150 g de sucre roux
- 150 g de farine de blé
- 100 g de beurre mou, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 501.7 kcal / 2097.7 kJ
- Białko
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Węglowodany
- 59.2 g
- Błonnik
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Sód
- 10.2 mg