Abricots pochés, crumble aux pignons de pin

Abricots pochés, crumble aux pignons de pin

4.3 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 parts

Składniki

  • 200 g d'eau
  • 50 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de miel
  • 10 abricots frais coupés en deux
  • 100 g de pignons de pin
  • 150 g de sucre roux
  • 150 g de farine de blé
  • 100 g de beurre mou, coupé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 10.2 mg
Białko 6.5 g
Kalorie 2097.7 kJ / 501.7 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 18 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Węglowodany 59.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...