Abricots pochés, crumble aux pignons de pin

Abricots pochés, crumble aux pignons de pin

4.6 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 parts

Składniki

  • d'eau
    200 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de miel
    1 c. à café
  • abricots frais coupés en deux
    10
  • de pignons de pin
    100 g
  • de sucre roux
    150 g
  • de farine de blé
    150 g
  • de beurre mou, coupé en morceaux
    100 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 501.7 kcal / 2097.7 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 59.2 g
Błonnik 18 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 10.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...