Tartinade à l'italienne de haricots blancs

Tartinade à l'italienne de haricots blancs

4.1 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • tomates confites à l'huile d'olive, égouttées et coupées en deux (réserver 10 g d'huile)
    8
  • de haricots blancs en conserve cuits et égouttés
    240 g
  • d'origan déshydraté et un peu pour la finition
    1 c. à soupe
  • du poivre moulu
  • d'huile d'olive
    1 filet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 100 kcal / 419 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...