Tartinade à l'italienne de haricots blancs

Tartinade à l'italienne de haricots blancs

4.1 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • 8 tomate confite à l'huile d'olive, égouttées et coupées en deux (réserver 10 g d'huile)
  • 240 g de haricots blancs en conserve cuits et égouttés
  • 1 c. à soupe d'origan déshydraté et un peu pour la finition
  • du poivre moulu
  • 1 filet d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 419 kJ / 100 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...