Sardines à la marocaine

Sardines à la marocaine

4.1 69 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à café bombées de paprika doux
  • 2 gousses d'ail
  • 6 brins de coriandre fraîche équeutés
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à café bombées de cumin en poudre
  • 60 g d'huile d'olive
  • 20 g d'huile de friture
  • 12 sardines fraîches entières, vidées et nettoyées
  • farine de blé pour la friture

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 124.3 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 994 kJ / 239.7 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...