Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf

Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf

4.1 56 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 70 g d'oignon jaune coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
  • 250 g de viande de bœuf coupée en lanières (1 x 3-4 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 200.3 mg
Białko 54.8 g
Kalorie 2194.1 kJ / 524.4 kcal
Tłuszcz 32.1 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...