Poisson à la chermoula, couscous vert

Poisson à la chermoula, couscous vert

3.8 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Le couscous
  • de graines de couscous moyennes
    150 g
  • sel
  • d'eau tiède
    160 g
  • d'aneth frais
    20 brins
  • de menthe fraîche effeuillés
    20 brins
  • de coriandre fraîche
    20 brins
  • de persil frais
    20 brins
  • de pistaches vertes
    30 g
  • de roquette
    40 g
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • poivre moulu
La chermoula
  • de persil frais
    1 bouquet
  • de coriandre fraîche effeuillé
    1 bouquet
  • gousses d'ail
    3
  • de cumin en poudre
    1 c. à soupe
  • de paprika
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    6 c. à soupe
  • le jus d'un citron jaune
  • du sel
  • du poivre moulu
  • pavés de cabillaud, sans peau (150 g chacun)
    4
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 447 kcal / 1870 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...