
Urządzenia i Akcesoria
Macarons glacés mangue-orange
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 6 godz. 5 min
15 pièces
Składniki
La garniture
-
de mangue mûre coupée en dés d'1 cm de côté350 g
-
de sucre glace90 g
-
de jus d'orange60 g
-
d'agar-agar (½ sachet, 2 g environ)2 pincées
Les coques
-
de sucre glace300 g
-
de poudre d'amande150 g
-
zeste d'orange râpé finement1
-
de blancs d'œufs100 g
-
de colorant alimentaire naturel orange2 pincées
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
186 kcal /
780 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja