Glace chocolat-cannelle

Glace chocolat-cannelle

4.6 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
705 g

Składniki

La veille
  • feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    1
  • de lait
    500 g
  • jaunes d'œufs
    3
  • de cannelle en poudre
    1 c. à café
  • de sirop d'agave
    50 g
  • de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
    140 g

Wartości odżywcze na 705 g

Kalorie 1394 kcal / 5827 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 74 g
Węglowodany 147 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...