Glace chocolat-cannelle
TM6 TM5 TM31

Glace chocolat-cannelle

4.6 (28 ocen)

Składniki

La veille

  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de lait
  • 3 jaunes d'œufs
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • 50 g de sirop d'agave
  • 140 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux

Wartości odżywcze
na 705 g
Kalorie
5827 kJ / 1394 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
147 g
Tłuszcz
74 g
Błonnik
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy