
Urządzenia i Akcesoria
Glace chocolat-cannelle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
705 g
Składniki
La veille
-
feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide1
-
de lait500 g
-
jaunes d'œufs3
-
de cannelle en poudre1 c. à café
-
de sirop d'agave50 g
-
de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux140 g
Wartości odżywcze na 705 g
Kalorie
1394 kcal /
5827 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
74 g
Węglowodany
147 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Glaces
15 Przepisów
Francja
Francja