Glace chocolat-cannelle

Glace chocolat-cannelle

4.6 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
705 g

Składniki

La veille
  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de lait
  • 3 jaunes d'œufs
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • 50 g de sirop d'agave
  • 140 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 705 g

Białko 35 g
Kalorie 5827 kJ / 1394 kcal
Tłuszcz 74 g
Błonnik 8 g
Węglowodany 147 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...