Mogettes à la charentaise

Mogettes à la charentaise

3.2 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 900 g d'eau
  • 300 g de tomates mûres (2 tomates moyennes)
  • 5 brins de persil frais, équeutés
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 gousses d'ail pelées et fendues en deux
  • 150 g d'oignon (1 moyen), pelé et coupé en quatre
  • 300 g de mogettes sèches, mises à tremper une nuit et égouttées
  • du sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 859 kJ / 205 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...